Vijesti
  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg

POŠTOVANE KOLEGE,
VJEROVATNO VAM JE POZNATO DA JE NAŠE UDRUŽENJE ORGANIZATOR 23. GODIŠNJE SKUPŠTINE KONFEDERACIJE UDRUŽENJA POMORSKIH KAPETANA ZEMALJA EVROPSKE UNIJE (CESMA). IZVRŠNI ODBOR ĆE ZASIJEDATI U KOTORU U DOMU BOKELJSKE MORNARICE 3. MAJA OVE GODINE A 4. MAJA ĆE U HOTELU CATTARO BITI ODRŽANA SKUPŠTINA.
SKUPŠTINI ĆE PRISUSTVOVATI PREDSTAVNICI SVIH EVROPSKIH UDRUŽENJA, I ŠTO JE PO PRVI PUT, ISTOJ ĆE PRISUSTVOVATI IZVRŠNI DIREKTOR EVROPSKE AGENCIJE ZA POMORSKU SIGURNOST (EMSA).
SVEČANOM DIJELU GODIŠNJE SKUPŠTINE, 4.MAJA SA POČETKOM U 0900 SATI, PRISUSTVOVATI ĆE I BROJNE ZVANICE. NAKON SVEČANOG DIJELA NASTAVITI ĆE SE SA RADNIM DIJELOM SKUPŠTINE KOJOM PRILIKOM SU PREDVIĐENA I TRI INTERESANTNA PREDAVANJA, A TEME SE ODNOSE NA POMORSKU SIGURNOST I SPREČAVANJE ZAGAĐENJA ZALIVA BOKE OD STRANE PUTNIČKIH I DRUGIH PLOVNIH OBJEKATA. TAKOĐE, IZVRŠNI DIR. EMSA GOSP. MARKKU MYLLY ĆE NAS UPOZNATI SA PLANIRANIM POMORSKIM ZAKONIMA EU KOJI SU U PRIPREMI.
U POPODNEVNOM DIJELI U JE PREDVIĐENA DISKUSIJA ČLANOVA CESMA I DONOŠENJE REZOLUCIJA.
PO ZAVRŠETKU GODIŠNJE SKUPŠTINE ORGANIZOVANA JE VOŽNJA ZALIVOM I VEČERA NA BRODU „VODENA KOČIJA"
OVOM PRILIKOM POZIVAMO SVE ČLANOVE NAŠEG UDRUŽENJA DA PRISUSTVUJU RADNOM DIJELU GODIŠNJE SKUPŠTINE I DA SE, PO ZAVRŠETKU ISTE, PRIDRUŽE IZLETU ZALIVOM I SVEČANOJ VEČERI.
FINANCIJSKU KONSTRUKCIJU ODRŽAVANJA GODIŠNJE SKUPŠTINE NIJE BILO MOGUĆE OSTVARITI BEZ POMOĆI JEDNOG DIJELA SPONZORA. TAKOĐE, I DIO NAŠEG ČLANSTVA JE IZRAZIO ŽELJU ZA IZVJESNIM NOVČANIM PRILOGOM. ZATO, POZIVANO SVE ČLANOVE, KOJI SU U MOGUĆNOSTIMA DA DAJU SVOJ SKROMNI DOPRINOS TO URADE UPLATOM NA NAŠ ŽIRO RAČUN:

UDRUŽENJE POMORSKIH KAPETANA CRNE GORE
ŽIRO RAČUN: 520-360700-10

UNAPRIJED VAM SE ZAHVALJUJEMO .
U NADI PRIJATNOG DRUŽENJA SVE VAS SRDAČNO POZDRAVLJAMO.

 

UPRAVNI ODBOR
20.04.2018.

Satelit